Iitin Golfseura ry | 7.12.2020

Pelaaja Ensin -palautekysely

Pelaaja Ensin - palautekysely

Golfliiton tuottama Pelaaja Ensin asiakastyytyväisyyskysely on tänäkin vuonna kerännyt palautetta onnistumisistamme sekä kompuroinneistamme. Kiitoksia vastanneille!

Kauden 2020 aikana kysely on lähetetty sekä Iitti Golfin kentällä vierailleille vieraspelaajille että Iitin Golfseuran jäsenille.

Jäsenkyselyyn vastasi kaikkiaan 99 Iitin Golfseuran jäsentä, vastausprosentin koko jäsenistöstä ollen näin 21 %. Uusien, kaudella 2020 jäseneksi liittyneiden jäsenten kyselyyn vastasi 15 jäsentä.

Vieraspelaajakyselyyn kertyi vastauksia kaikkiaan 484 kappaletta, mikä on selkeä kasvu kauden 2019 vastausmäärään (315). Vastausmäärän kasvu myötäilee vieraspelaajien pelaamien golfkierrosten määrän kasvua.

Yhteenveto:

Sekä omat että vieraspelaajat kokevat Niskaportin kentän matalan käyttöasteen sekä vapaiden tiiaikojen hyvän saatavuuden kentän vahvuuksiksi. Vieraspelaajat tuntevat olonsa tervetulleeksi golfyhteisöön.

Kentän kunto koetaan yleisesti ottaen hyväksi ja arvioinnit paranivat golfkauden edetessä. Yleisen kunnon ohella positiivisesti erottuivat eritoten viheriöiden yhdenmukaisuus sekä tiiauspaikat. Hanhet sekä niiden jätökset koetaan edelleen suurena haittana. Menneellä kaudella myös panostimme viheriöiden putsaamiseen tehostetummin ja tätä aiomme ehdottomasti jatkaa, mikäli hanhiongelmaan lainmukaista ratkaisua ei löydy.

Haasteiksi ilmenevät lähipelialueen kunto sekä aktiivijäsenten kokema tunnelma. Edelleen karheikot koetaan palautteissa haastaviksi.

Avoimista kommenteista positiivista palautetta korostetusti ovat saaneet kentän sekä miljöön monipuolisuus, rento ilmapiiri sekä vapaiden teeaikojen runsaus. Samaten raffien sekä reuna-alueiden lyhentäminen aiemmasta on ollut vieraspelaajien mieleen.

Klubitalon siisteys on korostunut poikkeusvuonna arvioinneissa ja siisteyteen panostaminen on näkynyt positiivisesti palautteissa. Samaten caddiemastereiden palvelu on saanut aiempaa parempaa palautetta.

Kiitos palautteistanne kyselyssä!

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä tekijöistä, ja olosuhteista, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin! 

 

Iloisin terveisin,

Iitti Golf Oy

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.