Huomio
Maanantaista 18.lokakuuta alkaen Iitti Golfin toimisto palvelee klo 10-14.

Toimikunnat


YLEISTÄ

Seuran asioista päättää syyskokouksessa valittu hallitus, sekä lisäksi pienehkö joukko henkilöitä, jotka toteuttavat asioita meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.

Tavoitteenamme on yhteisöllisyyden lisääminen. Toivomme, että tunnet itsesi tervetulleeksi astuessasi golfyhteisöömme Niskaporttiin, tulitpa kilpailuihin, pelikierrokselle tai muutoin vain piipahdat jätskille, kahville/bisselle.

Kilpailutoiminnan vetäjänä toimii Hannele Yrjönen. Kilpailutoiminnassa pääpaino on lyönti- ja reikäpelien mestaruuskilpailuissa sekä kuukausikilpailuissa.

Kauden kilpailut ja tapahtumat löytyvät kilpailukalenterista.

Iitin Golfseura ry:n nuorisotoiminnan tavoitteena on Suomen Golfliiton mallin mukainen nuoriso- ja junioritoiminta.  Pääasiallisia tavoitteita on uusien juniorien hankinta ja mukana olevien aktivointi, sekä tarjota mukavaa yhdessäoloa ja laadukasta opetusta.

Kerro mahdollisista epäkohdista meille, jotta voimme parantaa/ kehittää ja tehostaa toimintaamme. Uusia ideoita ja ”ruusuja” (esim. mikä mielestäsi toimii) otamme myös kiitollisuudella vastaan. Yhteystietomme näet tästä.

Rentouttavia hetkiä golfin parissa. Pidetään edelleen ILO ja PILKE silmäkulmassa mukana elämässämme! 

TASOITUSTOIMIKUNTA

Tasoitustoimikuntaan kuuluvat kapteeni Pekka Korhonen ja Tenho Korhonen.

Mikäli katsot että tasoituksesi on virheellinen, sinun tulee tehdä kirjallinen oikaisuvaatimus perusteluineen tasoitustoimikunnalle. Kapteenin yhteystiedot yllä.

Kenttätoiminnassa seuran seuran edustajat ovat Hannele Yrjönen, Jukka Anttila ja Pekka Korhonen ja oy:n edustaja Olli Mitikka. ”Edustajisto” (edellä mainitut henkilöt) ottavat vastaan aloitteita kentän kehittämiseksi, sekä tuovat esiin pelaajan näkökulman kentän hoitoon liittyvissä asioissa. Edustajisto vastaa omalta osaltaan paikallissäännöistä ja kentän merkinnöistä, kehittää peliturvallisuutta ja miettii toimenpiteitä, joilla pelin sujuvuutta, nopeutta ja mukavuutta voidaan lisätä. Kenttäolosuhteiden parantamiseksi järjestetään talkoita, joihin toivotaan runsasta osallistumista, teemmehän sen omaksi parhaaksemme.

SENIORITOIMIKUNTA

Senioritoimikuntaa kuuluvat:

Katriina Karvonen (sihteeri), Pertti Kostamoinen, Olli Pasila, Juhani Tojkander ja Markku Yrjönen.

Senioritoimikunnan tavoite on tukea Seuran seniori-ikäisten jäsenten pelaamista ja kilpailuihin osallistumista, huomioiden heidän viihtymisensä ja erikoistarpeensa omalla kentällämme. Myös Ystävyysottelut lähiseudun kenttien kanssa, vuoroin omalla ja vieraskentällä kuuluvat toimintamme piiriin. Näin tutustumme muiden seurojen senioreihin ja saamme uusia kokemuksia golfiin liittyen.

Greeniä Koko Seutu seurojen osakilpailut julkaistaan Greeniä Koko Seutu-nettisivustolla. Suomen Golfseniorit-yhdistyksen kilpailuihin osallistumme mahdollisuuksien mukaan.

 

Kilpailut ovat nähtävissä kilpailukalenterista, ilmoitustaululta sekä nettisivuilta.

Katriina Karvonen, sihteeri, puh. 0400 251 044, katriina.karvonen@kymp.net

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.