Huomio
Maanantaista 18.lokakuuta alkaen Iitti Golfin toimisto palvelee klo 10-14.

Tiedotteet | 27.9.2021

Iitti Golf siirtyy WiseGolf käyttöjärjestelmään 1.marraskuuta.

Iitti Golf siirtyy WiseGolf käyttöjärjestelmään 1.marraskuuta.

 

Iitti Golf ja Iitin Golfseura ottavat vastaan uuden käyttöjärjestelmän, WiseGolfin, marraskuun 2021 alussa. WiseGolf on uusi kokonaisvaltainen klubinhallintajärjestelmä, jonka ovat kehittäneet porilainen WiseNetwork ja Golf Gamebook.

Siirtyminen uuteen järjestelmään tapahtuu 1.marraskuuta 2021. Tiedotamme siirrosta lisää syksyn edetessä.

Iitti Golfin asiakkaille muutos tulee ensisijaisesti näkymään ajanvarauksen, kilpailumoduulin, verkkosivujen sekä verkkokaupan uusiutumisessa. Muutoksen yhteydessä kaikki golfyhteisömme järjestelmät siirtyvät yhden kattojärjestelmän alle. Pelillisenä sovelluksena jo monille pelaajille tuttu Golf Gamebook tulee ottamaan roolia jäsenten tasoituskierrosten sekä kilpailujärjestämisen muodossa.

Iitti Golf päätyi järjestelmävaihdokseen, sillä muutos tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää golfyhteisön asiakkuuksien hallintaa sekä tiedonkulkua asiakkaillemme aiempaa tehokkaammaksi. WiseGolf on WiseNetwork -yhtiön uusin innovaatio, joka tarjoaa räätälöidyn ratkaisun palvelemaan golfkenttää ja golfin pelaajaa parhaalla mahdollisella tavalla. WiseGolf yhdistää WisePlatformin ja Golf GameBookin yhdessä toimivaksi kokonaisuudeksi. Palvelukokonaisuus kattaa kaiken mitä golfkentät toiminnassaan tarvitsevat: nettisivut, viestinnän, jäsen- ja osakashallinnan, ajanvarauksen, tasoitus- ja harjoituskierrosten pelaamisen, kilpailujen järjestämisen, myynnin sekä taloushallinnon työkalut.

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.