Parikisa ja musavisa

Iitti Golfissa pelataan ja visaillaan tänä kesänä. Ensin kilpaillaan 21.7. pariscramble -golfkilpailu ja kisan jälkeen Anssi Autere soittaa levyjä ja pitää musavisaa. Kilpailun voittaja ratkotaan musavisan ja golfkilpailun yhteistuloksen perusteella. Molempien osioiden parhaat palkitaan myös. Tervetuloa osallistumaan koko tapahtumaan tai vain kuuntelemaan levyjä ja visailemaan.

Pariscramble

Pelioikeudellinen 20€ (muut 25€)
Musavisa on kaikille ilmainen!

SCRAMBLE / KAKSI PELAAJAA. Molemmat pelaajat saavat avata. Joukkue valitsee mielestään paremmassa asemassa olevan pallon; paikka merkitään. Ns. siirtosääntö on voimassa ja lyöntijärjestys on vapaa. Pallot asetetaan kortin mitan sisäpuolelle alkuperäisen pallon paikasta; ei kuitenkaan lähemmäksi lippua ja greenillä putataan merkistä. Pallot asetetaan samanlaiseen olosuhteeseen kuin merkki / valittu pallo, esim. karheikossa karheikon pituus. Kun pallo on reiässä, on reikä pelattu loppuun.

Joukkueen slope saadaan, kun pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta otetaan huomioon 25 %, kuitenkin niin, että joukkueen tasoitus ei voi olla korkeampi kuin pelaajan henkilökohtainen pelitasoitus. Max slope on 36.

Loppukesän muut tapahtumat Anssi Autereen seurassa:

DSC 850
  • LAUANTAINA 21.7.

Etuysin pariscramble on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Kaikille avoin vinyyli musavisa klo 18:30

  • LAUANTAINA 18.8.

Etuysin pariscramble klo 15:00, Ilmoittaudu mukaan omilla tunnuksilla Nexgolfissa tai caddiemasterille: caddiemaster@iittigolf.com

Kaikille avoin vinyyli musavisa klo 18:30

  • LAUANTAINA 1.9.

SF-caravaanarit kilpailee Iitissä!

Hartwall Oktoberfest Open klo 15:00 (9R Pistebogey HCP 0-36) Ilmoittaudu mukaan omilla tunnuksilla Nexgolfissa tai caddiemasterille: caddiemaster@iittigolf.com

Kaikille avoin Hartwall Oktoberfest -iltajuhla alkaa klo 18:30 vinyyli tansseilla. Tarjolla makkaravalikoima ja erikoisoluita!

  • LAUANTAINA 29.9.

Peräkonttikirppis klo 13:00-15:00 Myyntipaikkoja rajoitetusti, varaa paikkasi ajoissa!

Pro Shop syysale alkaa!

Sadonkorjuu Open klo 15:00 (9R Pistebogey HCP 0-36) Ilmoittaudu mukaan omilla tunnuksilla Nexgolfissa tai caddiemasterille: caddiemaster@iittigolf.com

Kaikille avoin iltajuhla alkaa klo 18:30. Toimitusjohtajan ja puheenjohtajan terveiset. Palkintojen jako. Vinyyli tanssit. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa!