Seuran mestaruus on ratkennut

Viikonloppuna kisattiin Iitissä seuran mestaruudesta. Kilpailuja saatiin viettää aurinkoisessa säässä ja rennolla ilmapiirillä. Lauantaina miehet pelasivat hurjat kaksi kierrosta ja myös klubisarjan pelaajat ja naiset kiersivät kilpailun ensimmäiset kierrokset. Tänään kaikki sarjat pelasivat vielä kierroksen.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 18.8.2019

Naisten Sunnuntai avaa kansallisen golfviikon 9.6.!

Kansallinen Golfviikko saapuu jälleen 9.-16.6. ja perinteiseen tapaan golfviikon avaa Naisten Sunnuntai, jonka tavoitteena on järjestää iloisia ja mukavia tutustumistilaisuuksia mahdollisimman monessa seurassa ympäri Suomea. 

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 31.5.2019

Avauskilpailu siirretty sunnuntaille 5.5.

Avauskilpailu on jouduttu siirtämään sunnuntaille kylmien ilmojen ja yöpakkasten vuoksi. Edelleen kilpailussa olemme sään armoilla ja myös sunnuntain lähtöjä koskee hallavaraus. Aikataulua on siirretty tunnilla eteenpäin. Mikäli kilpailu joudutaan perumaan, niin ilmoitamme siitä Nexgolfissa/tekstiviestillä.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 3.5.2019

Hoi! Tarvitsemme apuasi!

Pyydämme talkooväkeä avuksi kevättalkoisiin to 25.4. klo 9-14. Tarkoituksena olisi laittaa tupa, terassi ja alakerta kesäkuntoon. Lisäksi kentän puolella olisi risusavottaa.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 15.4.2019

IGS Mestaruuskilpailut

Tässä päivitetty esitys mestaruuskilpailujen järjestelystä: Mestaruuskilpailujen tarkoitushan on saada selville seuran parhaat pelaajat. Seuran mestaruuksista kilpaillaan 17.8. ja 18.8. yleisissä sarjoissa miehet ja naiset, sekä klubimestaruudesta.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 11.3.2019

1 2 3 4 5