KLUBITOIMIKUNTA

Klubitoimikunta pyrkii ylläpitämään seurahenkeä ja jäsenistön viihtyvyyttä seurassa sekä helpottamaan uusien jäsenten mukaantuloa seuran toimintaan. Tässä pyrkimyksessä tarvitsemme yhteistyötä kaikkien, sekä vanhojen että uusien jäsenten kanssa. Uusia ideoita samoin kuin kritiikkiäkin voi esittää aina Niskaportissa tavattaessa tai vaikkapa puhelimitse. Yhteystietomme näet tästä.

KAUSIKILPAILU

Klubitoimikunta järjestää koko kauden kestävän kilpailusarjan, johon kuuluvat seuraavat kilpailut:

  • Avauskilpailu lauantaina 28.4.
  • Illanvirkut perjantaina 25.5.                                                                               
  • Aamuvirkut perjantaina 6.7.
  • Kaksi mailaa lauantaina14.7.
  • Paripeli sunnuntaina 29.7.
  • Everybody sunnuntaina 16.9.
  • Kinkkukisa sunnuntaina 7.10.

Jokainen edellä mainittu kilpailu on oma kilpailunsa, jonka parhaat palkitaan ja sen lisäksi jokainen kausikilpailun osakilpailuihin osallistunut kilpailija saa tuloksensa (ei sijoituksensa) perusteella pisteitä jotka osallistuvat kausikilpailuun.

Kausikilpailun kilpailukohtaiset pisteet määräytyvät erillisen taulukon mukaan. Pistetaulukon löydät tästä. Jokainen kilpailija osallistuu kuhunkin kilpailuun sen hetkisen tasoituksensa mukaan joko Pb tai Hcp –sarjassa kunkin kilpailun pelimuodosta riippuen. Jos kilpailu käsittää vain 9 reikää, kerrotaan kilpailijan tulos kahdella jotta saadaan 18 reiän tulos. Kinkkukisasta pisteet lasketaan kaksinkertaisina.

Kuuden parhaan osakilpailun yhteispistemäärä ratkaisee kausikilpailun lopputuloksen. Tasatilanteessa sijoitus määräytyy senhetkisen tarkan tasoituksen perusteella, jolloin alempi tasoitus voittaa.

Kilpailusarjoja on kaksi: miehet ja naiset.

Palkinnot: Molemmissa sarjoissa eniten pisteitä keränneet palkitaan lahjakorteilla viimeisen osakilpailun jälkeen. Muille kilpailuihin osallistuneille tulee kunniaa ja hyvä mieli onnistuneesta golfkesästä.

Kausikilpailun tulos/sijoitusseuranta täältä sekä ilmoitustaululta.

Kausikilpailuun voivat osallistua vain IGS:n jäsenet.

KAUSIKILPAILUN TILANNE >