Huomio
OSTA ITSELLE TAI LAHJAKSI! Kausipelioikeus 2020 kaudelle 140€ (juniori) / 550€ (aikuinen) – Myynnissä rajoitetun ajan! Tilaa nyt joulutarjous -linkistä!
Takaisin

Lomakivi

Radansuun kannaksella Kausalassa, Kouvolan ja Lahden välissä, on majoitusta työ- ja vapaa-ajalle.  Vuokraamme eri pituisiksi jaksoiksi hirsisiä majoitusrakennuksia. 

Maatilalle on rakennettu kasakylän tyylisesti hirsitaloja majoituspalveluja varten vuosina 2005-2009. Taloissa on kolmesta neljään majoitushuonetta, keittiöt ja sauna. Vuokraamme niitä taloittain ja huoneittain. Majoitusta ovat käyttäneet lomalaiset, kokous- ja retkiryhmät, yritykset ja perheet. Lomakiven päärakennuksessa on toimivat kokoustilat ja ateriapalvelut tilauksesta. 

Iitin Kirkonkylä-Radansuun alueella on värikäs historia vuoden 1638 autiokylä ajoista nykypäivän vireäksi kesäkeitaaksi. Kylässä on paikallista asutusta, Iitti Golf kenttä, jousiammuntarata, käsityöläisten myymälä, taidenäyttelyitä, puinen ristikirkko, uimaranta, hevostallit, kyläkauppa, tanssilava, jäätelökioski, kesäteatteri ja nuotiopaikkoja.

Iitintie 606
47400, Kausala

info@lomakivi.fi

040 5340 755