Huomio
OSTA ITSELLE TAI LAHJAKSI! Kausipelioikeus 2020 kaudelle 140€ (juniori) / 550€ (aikuinen) – Myynnissä rajoitetun ajan! Tilaa nyt joulutarjous -linkistä!
Takaisin

Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva liikunta- ja vapaa-ajankeskus. Sijaitsemme reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, 20 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta ja 30 minuuttia Iitti Golfista.

Tarjoamme elämyksellisen ja toiminnallisen loma-, leiritys-, kokous- ja työhyvinvointiympäristön mutkattomalla urheiluopistohengellä. Olympia- ja Paralympiakomitean virallisena valmennuskeskuksena tuotamme korkeatasoisia valmennuspalveluita sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia. Lisäksi urheiluopisto kouluttaa satoja liikunnan ammattilaisia vuosittain. Pajulahdessa on helppo viihtyä, sillä alueen upea luonto ja kehittyvät, monipuoliset palvelut ovat vieraidemme hyödynnettävissä kaikkina vuodenaikoina, kävelymatkan päässä toisistaan. Alueella toimii myös Suomen suurin kiipeilypuisto, Pajulahden Seikkailupuisto.

Pajulahden arvoina ovat Intohimo Liikuttaa, Askeleen Edellä, Tavoitteista Totta, Asenne Ratkaisee, Kaikki Kunnossa ja Asiakas Edellä. Intohimo liikuttaa tarkoittaa, että koulutetut ohjaajamme nauttivat työstään pitäessään terveyttä edistäviä liikuntatunteja asiakkaillemme.Askeleen edellä kuvaa ammatillisen koulutuksemme tasoa, liikunta-alan uusimman tietotaidon välittämistä sekä uusimpien opetusmenetelmien ammattimaista käyttöä. Tavoitteista totta kertoo valmennuskeskuksemme taidosta kouluttaa valmentajia siten, että he pystyvät toteuttamaan urheilijoidensa kanssa yhdessä asetetut tavoitteet, sekä Pajulahden osaamisesta ja harjoittelun huippuolosuhteista. Asenne ratkaisee kuvaa kykyämme avustaa soveltavassa liikunnassa niin, että esimerkiksi pyörätuolissa voi kuntoilla ja nauttia urheilusta. Haluamme, että meillä ja sinulla kaikki on kunnossa ja toimimme Sinä, asiakas edellä.

Pajulahdentie 167,
15560 Nastola

asiakaspalvelu@pajulahti.com

keskus: (03) 8855 11

fax: (03) 8855 222