Huomio
Tänään perjantaina 24.9. klubikahvila sulkee ovensa klo 16:30, voimassa iltakierros green fee 30 eur/18r klo 16:30 eteenpäin.


Onnistunut tapahtuma niskaportissa

Olemme tottuneet järjestämään suuria ja pieniä tapahtumia, niin yrityksille kuin järjestöille. Tapahtuma saadaan näyttämään juuri teidän näköiseltänne. 

Iitin Niskaportin upea 18-väyläinen kenttä aukeaa Kirkkojärven ja Urajärven kannakselle. Yritys-/ryhmätapahtumannee voimme järjestää joko suljettuna kutsuvierastapahtumana tai kaikille avoimena teidän isännöimänänne kilpailuna tai näiden kahden yhdistelmänä. Kun harkitset tapahtuman järjestämistä, tule tutustumaan Iitin Niskaportin kenttään ilmaisella kierroksella (2 henkilöä).

 

Pyydä tarjous tai Tule tutustumiskierrokselle ja pyydä tarjous

Pelaaminen / KilpAILeminen

Pelimuodon ja erikoiskilpailut järjestämme toiveiden mukaisesti. Kilpailun alkamisajankohdan suhteen olemme joustavia ja pystymme järjestämään kilpailut yhteislähtöinä myös hieman pienemmille ryhmille. Tulospalvelu ja rangepallot kuuluvat aina pakettiin.

Yhteislähdöt alk. 30 hengen ryhmille
Näköisenne kilpailu / tapahtuma

RUOKA JA JUOMA

Pötyä pöytään pienesti tai isosti – Ruokailut järjestämme toivomallanne tavalla. Aina laajasta aamiaisbuffeesta ja keittiömestarin valmistamasta grillibuffeesta alkaen. Klubikahvion emännillä heiluvat soppakauhat ja ruokailu voi myös muodustua keittolounaasta lisukesalaatteineen. Käytössänne on juomaoikeuksin varustettu klubikahvila. Alkoholitarjoilusta sovitaan erikseen.

Aamiainen: aamukahvista laajaan buffee aamiaiseen.
Ruokailu: Keittolounaasta keittiömestarin Grillibuffeeseen asti.
A-oikeudet

Oheisohjelma

Golfia pelaamattomien käytössä on seura- ja pihapelejä, minkä lisäksi järjestämme heille mielellämme golfiin tutustumisen. Mikäli haluatte iltaohjelmaa tai muuta oheisohjelmaa, voimme järjestää esimerkiksi musiikkia yhteislaulusta – torvisoittokuntaan. Lisäksi käytössänne on useampi idyllinen tila ryhmänne käyttöön. Istuutukaa holvikellarissa pirttikaluston äärelle tai aurinkoisella terassilla paistatellen. Pienemmällä porukalla rentoutukaa tiiviimmin tuvan puolella.

Käytössänne on videotykki kankaineen sekä äänentoistolaitteet. (kellarissa kantavat pilarit voivat hieman estää näkyvyyttä)

Virkistys- tai työhyvinvointipäivä

Päivän sisältöön kuuluvat kokoustila, ruokailu toivotulla tavalla, golfharrastukseen tutustuminen / golfin pelaaminen ja mahdollinen muu oheisohjelma. Vanha päärakennuksen tupa mahdollistaa istumapaikat 35 henkilölle. Klubin kellarissa on pöytäpaikat 50 henkilölle (110 henkilölle, jos otetaan terassi käyttöön).

Käytössä on videotykki kankaineen sekä äänentoistolaitteet. (Kellarissa kantavat pilarit voivat estää hieman näkyvyyttä)
Aamiainen: aamukahvista laajaan buffee aamiaiseen.
Ruokailu: Keittolounaasta keittiömestarin Grillibuffeeseen asti.

Sijainti

Niskaportin idylliseen maisemaan on helppo saapua ja meillä on mukava viihtyä!

Valtatie 12:sta Kausalan liikenneympyrästä (Kausalan ABC) noin 5 km Iitin kirkonkylään päin.

Katso kartalta

145 km Helsingistä
45 km Lahdesta
25 km Kouvolasta

Majoitus

Majoitustilaa löytyy heti naapurista ja lähialueilta. Valittavanasi on kaupunkihotelli, lomatalo maalaismaisemassa tai hotelli majoitus kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa kartanohotellissa. Kartanohotelli sijaitsee välittömästi väylän 15 läheisyydessä. Kentällemme on helppo saapua. Kouvolasta on matkaa 25 km, Lahdesta 45 km ja Helsingistä 145 km. Avustamme mielellämme kuljetusten järjestämisessä. 

 


VALIKOIDUT REFERENSSIT

Olemme saaneet kiitosta mm. seuraavista tapahtumista

 • Lahti Basketball
 • Naistenpankki Open
 • Suomen kauppaopettajat Golf
 • Vakuutus- ja rahoitusalan Golf
 • KymiRing GP Golf
 • Yrittäjä Golf
 • Rakentaja Golf
 • Sairaalagolfin SM 2018
 • AY-Golf SM 2018
 • SF Caravan
 • Delta Bavaria 2017
 • Sydänliitto Open
 • SuLVI SM Golf

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.