Huomio
OSTA ITSELLE TAI LAHJAKSI! Kausipelioikeus 2020 kaudelle 140€ (juniori) / 550€ (aikuinen) – Myynnissä rajoitetun ajan! Tilaa nyt joulutarjous -linkistä!

Kenttätiedotteet | 5.4.2017

Huhtikuu '17

KEVÄISET TERVEISET NISKAPORTISTA!

Lähipelialue ja range (ei koske harjoitusviheriötä) aukeavat pe 7.4. itsekeruu periaatteella. Huom! Lyönnit vain matolta.

Niskaportin kenttä on talvehtinut hyvin ja kentän vauriot ovat hyvin vähäisiä. Nyt osa kentän viheriöistä on harsoitettu, nopeuttaaksemme kasvua. Pystyleikkuut eli vanhan heinän kasvuston poistot aloitamme noin viikon kuluttua säiden sen salliessa.

Routa kentällä ei ole vielä täysin sulanut. Maa on sulanut pinnasta muutaman sentin. Kenttä on vielä märkä ja mäkiväylät lumisia.

Tiedotamme kevään etenemisestä Niskaportissa ja kentän avaamisen aikataulusta aktiivisesti sivuillamme. Toistaiseksi kenttä on vielä suljettu ja pelaaminen siellä on ehdottomasti kielletty, suojellaksemme kentän tulevan kauden pelikuntoa.

Toimisto asioissa palvelee caddiemaster@iittigolf.com / p. 044 7214 072 (arkisin klo 8-16). Klubi on vielä toistaiseksi suljettu.