Huomio
OSTA ITSELLE TAI LAHJAKSI! Kausipelioikeus 2020 kaudelle 140€ (juniori) / 550€ (aikuinen) – Myynnissä rajoitetun ajan! Tilaa nyt joulutarjous -linkistä!

Tiedotteet | 11.2.2019

Siirrymme sähköiseen laskutukseen

Jatkossa siirrymme sähköiseen laskutukseen, jolloin paperilaskutuksesta perimme laskutuslisän. Sinun henkilökohtaiset laskutusasetukset pääset tarkistamaan ja muuttamaan omassa jäsenrekisterissä. Otamme sähköisen laskutuksen käyttöön kauden aikana. (Kauden 2019 jäsen- ja vastikelaskuissa emme peri paperilaskutuslisää)

Jäsenrekisterin osoite on https://igs.nexgolf.fi

Käyttäjätunnus on oma jäsennumero. Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim.

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti:
Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 ---> MaMe01
Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15

Tämä henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin.

  1. Kirjaudu sisään igs.nexgolf.fi,
  2. Oma NexGolf (oikealla ylhäällä)
  3. Omat tiedot vasemmalla profiilikuvan vieressä
  4. Kohdan Nexgolf asetukset alla on kenttä Haluatko vastaanottaa laskut sähköisesti?

(Kun laskutus vaihdetaan sähköiseksi, vaihtuu sähköinen lasku kyllä muotoon, mutta olemassa oleviin laskutustapahtumiin jää myös Enfo sarakkeeseen kyllä. Tulevissa laskutuksissa kuitenkin vain sähköinen laskutus on kyllä, mikäli käyttäjällä on annettuna jäsentietoihin sähköpostiosoite.)

Pyynnöstä voimme toimiston kautta muuttaa laskutusasetuksiasi.