Huomio
OSTA ITSELLE TAI LAHJAKSI! Kausipelioikeus 2020 kaudelle 140€ (juniori) / 550€ (aikuinen) – Myynnissä rajoitetun ajan! Tilaa nyt joulutarjous -linkistä!

Tiedotteet | 17.6.2019

Lintubongaamaan Niskaporttiin!

Iitin Niskaportissa on mitä monipuolisin lintukanta. Voit nauttia linnuista ja luonnosta pelikierroksen ohessa. Jäsenemme Antti Vihinen on tunnistanut kentän alueella yli sata eri lintulajia. Viime kaudella Antti tunnisti pelaamisen sivussa yli 70 erilaista lajia. Golfaamisen ohessa lintubongaus käykin mainiosti. 

Antti on nimennyt jokaiselle väylällemme oman nimikkolinnun, jonka voit nähdä ja tunnistaa pelaamisen yhteydessä. Väylän nimikkolinnusta saat helposti lisätietoa. Olemme nimittäin laittaneet jokaisen väylän lyöntikatokseen QR-koodin, joka on linkitetty LuontoPortin kuvaukseen kyseisestä lintulajista. QR-koodien lukemiseen tarvitset QR-koodin lukijan, jonka voit kätevästi ladata ilmaiseksi joko AppStoresta tai Google Play:sta.

Kumppanimme lintujen tunnistamisessa toimii LuontoPortti, joka tarjoaa tunnistusapua niin lintujen, kasvien kuin  sienten tunnistamiseen. LuontoPortti toimii kahdeksalla kielellä ja monet sivustolla esitellyistä lajeista esiintyvät maailman laajuisesti. LuontoPortti on yksi Suomen ykköstoimijoista luonnonlajien tunnistamisen saralla.  LuontoPortti tekee yhteistyötä  muun muassa UNESCO:n ja Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa.

LuontoPortti ja Iitti Golf toivottavat antoisia tutkimusretkiä lintulajien parissa!

 ysi2

Lintubongaamaan Niskaporttiin!