Tiedotteet | 8.11.2019

Kiitos kuluneesta kaudesta

Kenttä oli hienossa kunnossa koko kauden, siitä olemmekin saaneet myös positiivista palautetta pelaajilta. Vaikka kentän kunto onkin riippuvainen sääolosuhteista, niin kyllä tässä kenttähenkilökunnalle on hatun noston paikka. Kiitos heille, hienoa työtä! Kiitos myös pelaajille, jotka omalta osaltaan pitivät huolen kentän kunnosta.

Kierroksia Niskaportissa kertyi tänä kautena 13748, joka on jotakuinkin sama kuin vuonna 2018. Omien jäsenten kierrosten määrä oli lähes sama kuin vuosi sitten. Jäsenten kilpailukierrokset ovat hieman pienemmät kuin viime vuonna.  Meillä onkin yhdessä seuran kanssa pohdittavaa, kuinka tavoitetaan yhä suurempi osa jäsenistä ja saadaan heidät toimintaan mukaan. Ilahduttavasti vieraspelaajien kierrosmäärä on edelleen ollut kasvussa. Heidän osuutensa on liki 47 % kokonaiskierrosmäärästä.

Asiakastyytyväisyysmittauksessa (Pelaaja Ensin -kyselyssä) olemme palautteen mukaan pärjänneet ihan mukavasti myös muillakin osa-alueilla. On ollut kiva lukea, että meille on mukava tulla ja täällä pelaaja tuntee olonsa tervetulleeksi. Ilmapiiri koetaan niin omien kuin myös vieraspelaajien mielestä aiempaa mukavammaksi. Tämä onkin tärkeää ja on hieno asia. Niskaportin väki on yhdessä onnistunut luomaan entistä viihtyisämpää ilmapiiriä. Tästä on hyvä jatkaa.

Aina on kuitenkin petrattavaa ja asioissa parrannetavaa. Siksi palautteenne on meille ensisijaisen tärkeää. Asiakastyytyväisyystutkimuksen tiedoilla onkin hyvä alkaa taas rakentamaan ensi kautta – uutta taas hieman parempaa vuotta.

 

Kiitos kaudesta 2019 – nähdään ensi keväänä!

- Iitti Golf Oy