Tiedotteet | 2.4.2020

Iitti Golf nyt myös Kouvolassa

Lehdistötiedote (2.4.2020)

 

Iitti Golf nyt myös Kouvolassa

Iitti Golfilla kaksi kenttää – Niskaportti Iitissä ja Bogey Kouvolassa.

Iitti Golf Oy laajentaa toimintaansa Kouvolaan ja tarjoaa jatkossa pelipalveluja myös osoitteessa Tykkimäentie 11, jossa sijaitsee 9-väyläinen par 3-kenttä sekä range eli lyöntialue.

Uusi kenttä täydentää oivallisesti Iitti Golfin pelaajilleen tarjoamia palveluita. Kenttä soveltuu erinomaisesti harjoitus- ja opettelukäyttöön. Par 3-väylillä tulee pakosti harjoiteltua golfissa tuloksen kannalta olennaista asiaa, eli lähipeliä. Tämä on tärkeää niin aloittelijoille, kuin pidemmälle ehtineillekin pelaajille.

Iitti Golfin Bogeyn kentällä ei tarvita green cardia, eli se soveltuu kaikille pelaajille ja kokeilijoille. Pelaaminen ei edellytä golfseuraan kuulumista. Lajin pariin tulemisen kynnys on tehty matalaksi. Turvallisuusohjeita tulee kuitenkin noudattaa ja kanssapelaajat tulee ottaa huomioon.  Jatkossa halukkaille on tarjolla myös opetusta, jolloin pelaaminen tulee entistäkin nautinnollisemmaksi.  Pro Riku Äyri on aloittanut golfopettajana Iitti Golfissa ja hänen osaamisensa on pelaajien käytössä aina vasta-alkajista pidemmälle taidoissaan edenneisiin pelaajiin asti.

Iitti Golfin kaksi kenttää laajentavat harrastusmahdollisuuksia entisestään. Bogeyn vakiopelaajat voivat jatkaa pelaamistaan Kouvolassa, mutta saavat samalla helpon tien tutustua Niskaportin kenttään. Golfin opetus tulee mahdolliseksi ja tämän myötä myös pelaaminen täysimittaisella kentällä Niskaportissa. Iitin vakiopelaajille tulee vaihtelua pelaamiseen ja paikka harjoittaa ja hioa lähipelitaitojaan. Bogey toimii hyvänä ylivuotokenttänä, joka mahdollistaa pelaamisen silloinkin, kun Niskaportissa on meneillään iso kilpailu tai tapahtuma.

Bogeyn kenttä myös jatkaa pelikautta niin keväällä kuin syksylläkin. Tämän asian pelaajat ottavat varmasti iloiten vastaan. Tällä hetkellä maa on auringonpaisteesta huolimatta jäässä. Niskaportin kenttä ei ole pelaamisen kannalta otollisessa kunnossa vielä ihan pikaisesti. Bogeyn kenttä sen sijaan avataan maanantaina 6.4.2020. Katso lisää Iitti Golfin kotisivuilta ja varaa peliaikasi.

Iitti Golf toivottaa tervetulleiksi kaikki Bogeyn ja Niskaportin vakiopelaajat, sekä kaikki pelaajat lähialueilta pelaamaan kevään ensimmäiset kierrokset Iitti Golfin Bogeyn kentällä. Pelatessa tulee noudattaa Korona viruksen vuoksi Suomen Golfliiton antamia ohjeita käyttäytymiseen kentällä. Ajankohtaiset ohjeet löytyvät Golfliiton -sivuilta ja päivitämme ohjeita myös www.iittigolf.com -sivuillamme. Ohjeet ovat näkyvillä myös kentillä.