Tiedotteet | 7.5.2020

Talkoolaisia kenttävalvojiksi sekä siivoustehtäviin

Haemme kaudelle 2020 talkoolaisia avuksemme:

Näin kesän koittaessa haemme kentälle apukäsiä kenttävalvojan tehtäviin (painottuen viikonloppuihin) sekä kentällä sijaitsevien wc-tilojen siistintään ja desinfiointiin. 

 

Valvojaa tarvitaan ennen kaikkea päivinä, joina kentän tiedetään täyttyvän pelaajista. Valvojan tehtävä on ennaltaehkäistä ruuhkien syntymistä ja varmistaa, että ryhmät etenevät ohjeellisen aikataulun mukaan. 
Kentän ollessa täynnä valvoja huolehtii, että peli ei puuroudu. Jos ruuhkia kuitenkin syntyy, valvoja huolehtii, että kenttä saadaan uudelleen liikkeelle. Kenttävalvoja seuraa myös, että kentällä pelataan oma ja muiden pelaajien turvallisuus huomioiden. Valvonnan tarvetta on myös luvatta pelaajien seuraamiseksi.
Valvoja liikkuu autolla, joka on merkitty ”VALVOJA”-kyltillä. Valvojalla on oikeus tarkastaa tarvittaessa pelaajien henkilöllisyys ja pelioikeus.

Haemme muutamia vapaaehtoisia kenttävalvojia. Kenttävalvojien yhteyshenkilönä toimii palvelupäällikkö Heidi Rummukainen. Valvojat sopivat valvontavuoroista Heidin kanssa. Valvontatehtävää voi jokainen valvoja hoitaa oman aikataulunsa mukaisesti.

Kenttävalvojan tehtävänä on saada pelaajat viihtymään kentällämme. Tärkein viihtyvyyttä ylläpitävä asia on joutuisa ja ripeä peli. Tärkeää on myös pelaajien positiivinen asenne ja golfetiketin noudattaminen.

Talkoolaiseksi ilmoittautuminen onnistuu oman Nexgolfin kautta seuraavasti:

Kilpailut > Talkoot 2020 (tammikuun kilpailuissa)

 

Ilmoitathan vapaassa kommenttikentässä myös, mihin talkoisiin olet osallistumassa/mitä talkootyötä olet suopea tekemään.

 

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä myös klubin henkilökuntaan talkootöiden suhteen:

029 1700757 / caddiemaster@iittigolf.com

 

Palkitsemme tänäkin vuonna talkoisiimme osallistuvia eri keinoin. Kiitos jo etukäteen kaikille tulevana kautena meitä auttaville talkoolaisillemme!