Tiedotteet | 2.11.2020

Niskaportti suljettu kaudelta 2020

Kiitos kuluneesta kaudesta.

Kierroksia Iitti Golfissa kertyi upeat 18.886 kappaletta. Poikkeuksellinen vuosi näkyi kierroksissa ja uusissa pelaajissa positiivisena nosteena. Paljon on kauden aikana asioita saanut miettiä ja jäsennellä uudelleen käytännön kannalta ja se on vaatinut niin työntekijöiltä kuin pelaajilta juostavuutta, sekä säntillistä toimintaa. Olemme kiitollisia, että täällä pelit on sujunut ongelmitta ja muuttuvat tilanteet ovat saaneet ymmärrystä. Epidemiaan on suhtauduttu sen vaatimalla vakavuudella ja kanssa pelaajista on pidetty huolta. 

Siinä missä epidemia on vaatinut ymmärrystä ja joustoa, niin myös yllättävän leuto alkutalvi on asettanut omat haasteensa. Tällä hetkellä kentän puolella syys-talvitöitä on venytetty niin pitkälle kuin suinkin mahdollista. Tämän viikon jälkeen edessä on jo lomat ja lomautukset, ja sen myötä kentän asettamisella talvilepoon on jo kiire. Kiire tulisi myös siinä kohdin, jos pakkasherra päättää talven ykskaks tulemaks. Vaadittavat työt, kun vaativat yhtä lailla leutoa ilmaa kuin kentän pelattavuus. Ei sinne parane jäisellä ilmalla lähteä konein nurmea pilaamaan. Silloin on pelit ensi kauden osalta pelattu!

Sulkemiseen vaikuttaa moni asia ja siellä sää taustalla puhuttelee. Sulkupäätös on aina tiukka keskustelun paikka ja herättää varmasti mielipiteitä suuntaan ja toiseen. Pelit on selvästi rauhoittuneet syksyn myötä, sen tilastotkin kertovat. Siihen emme osaa ottaa sen enempää kantaa, että onko sulkupäätös tänään oikea vai väärä, se on kompromissi, jossa pyrimme huomioimaan mahdollisimman tarkasti vallitsevan tilanteen. Silti se päätös ymmärrettävästi joitakin innokkaimpia aina harmittaa. Onhan kyseessä oma hieno harrastus ja Suomen kesä yleisesti ottaen lyhyt ja vähäluminen.

Iloksemme voimme kuitenkin toistaiseksi tarjota vielä pelejä Bogeyn puolella. Siellä kenttä ei mainittavassa pelikunnossa tällä hetkellä ole, mutta on varmasti käypä paremman puutteessa. Iitti Golfin kausipelioikeudellisena pääset sinne harjoittelemaan täysin ilmaiseksi. Lisäksi Golfpoint tarjoaa hyvät puitteet talviharjoitteluun. 

Meillä työt vielä jatkuvat kentän talvilepoasetuksin ja katse on jo kevääseen! Sinullekin (tai vaikka ystävälle joululahjaksi) meillä on tarjota jo ensi kesän tuulia pelioikeuksien muodossa. Uutena kivana juttuna, voit maksaa pelioikeuden erissä tai viimeistään eräpäivään mennessä. Lue lisää tästä. 

 

Kiitos hyvät ystävät. Meillä oli hieno kausi! 

Hyviä talvitreenejä golfin parissa tai muissa lajeissa!
Nähdään sitten taas ensi keväänä talviunien jälkeen.