Tiedotteet | 12.11.2020

Golfia verkossa

Golf on helppo aloittaa ja jokainen voi pelata sitä haluamallaan tavalla. Parasta golfissa on se, että sen voi aloittaa melkein minkä ikäisenä tahansa. Golfia voi pelata yksin tai yhdessä, rennosti tai tavoitteellisesti ja ajankäytöllisestikin golf joustaa – aina ei tarvitse pelata 18 reikää.

Kauden aikana on tullut uusia verkko-opiskelu mahdollisuuksia myös golfin osalta. Jopa green card on nyt mahdollista suorittaa virtuaalisesti.

Suomi Golf tarjoaa virtuaalisen golf oppimisympäristön Priimassa. Aloita golf "peruskurssilla" ja tutustu lajiin Minnin ja Mikon opastuksella.

Peruskurssi

Vuonna 2020 julkaistu green card verkkokurssimahdollisuus on ensisijaisesti tarkoitettu niille golfariksi mieliville, joilla on jo perustietämys golfista ja jotka pystyvät omaksumaan lyöntitekniikat vaivattomasti.

Alkeiskurssi

Iitti Golf suosittelee verkkokurssin lisäksi kuitenkin henkilökohtaista pätevää opastusta oikeiden tekniikoiden opetteluun. Lajissa kuin lajissa väärin omaksutut tekniikat voivat olla haitallisia terveydelle. Iitti Golfin pro:n yksityistunneilta tai esimerkiksi seuran harjoituksista saat hyvää käytännön tukea uuden harrastuksen aloitukseen!

Huomaathan, että verkkopalvelut tuottavat ulkopuolinen tarjoaja. Iitti Golf ei ole mukana tuottamassa palveluja.