SEURAN TIEDOTTEET

Iitin Golfseura 20 vuotta

Iitin Golfseura on perustettu 21. toukokuuta 2001 ja näin ollen alkanut vuosi 2021 on golfyhteisön juhlavuosi! Kaksikymmenvuotias Iitin Golfseura sekä koko Iitti Golf juhlii pyöreitä vuosia monenlaisin menoin pitkin pian alkavaa golfkautta.Ensimmäisiä päivämääriä voidaankin pistää jo kalenteriin:22. toukokuuta: 20-vuotis Juhlakilpailu 7. kesäkuuta: Synttärivuoden Shoot Out24.-25.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 23.3.2021

Pelaaja Ensin -palautekysely

Golfliiton tuottama Pelaaja Ensin asiakastyytyväisyyskysely on tänäkin vuonna kerännyt palautetta onnistumisistamme sekä kompuroinneistamme. Kiitoksia vastanneille!

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 7.12.2020

Kinkkukisan & IGS kausikilpailun tulokset

Sunnuntaina 4. lokakuuta käytiin Iitin Niskaportissa kinkkukamppailuun Kinkkukisa Openin muodossa. Valittavina oli kaksi sarjaa: tasoituksellinen pistebogey sekä tasoitukseton lyöntipeli. Huolimatta yllättäneestä sadesäästä osallistujia Kinkkukisaan saapui kiitettävät 42 ja kilpailu sujui mukavassa hengessä sekä joutuisasti. Samalla kisattiin IGS kausikilpailuiden päätöserä, jossa jaossa oli tuplapisteet aikaisempiin eriin nähden.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 5.10.2020

Kuukausikilpailun finaalin tulokset!

Kilpailut Niskaportissa alkavat käymään vähiin, vielä huomenna sunnuntaina kisailemme Kinkkukisa Open:ssa. Kuukausikilpailut ovat myöskin nyt maalissa: tänään lauantaina 3. lokakuuta kisailtiin Iitti Golfissa Kuukausikilpailun finaalierä.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 3.10.2020

1 2 3 4 5 &ellip; 9

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.