SEURAN TIEDOTTEET

Haemme kentän valvojia

Valvojaa tarvitaan ennen kaikkea päivinä, joina kentän tiedetään täyttyvän pelaajista. Valvojan tehtävä on ennaltaehkäistä ruuhkien syntymistä ja varmistaa, että ryhmät etenevät ohjeellisen aikataulun mukaan.  Kentän ollessa täynnä valvoja huolehtii, että peli ei puuroudu. Jos ruuhkia kuitenkin syntyy, valvoja huolehtii, että kenttä saadaan uudelleen liikkeelle. Kenttävalvoja seuraa myös, että kentällä pelataan oma ja muiden...

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 11.7.2018

Seuran golf harjoitukset alkavat

Pro Timo Ruudan vetämät harjoitukset naisille ja miehille alkavat 24.5.2018.  Ensimmäisellä kerralla keskitytään swingin perusteisiin.  Muut harjoituspäivät ja aiheet löytyvät kilpailukalenterista. Naisten harjoitukset alkavat aina klo 17.30 ja miesten harjoitukset klo 19.00, harjoitusten kesto n. 1,5 h.  

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 15.5.2018

Naisten golfmatka Tahkolle 8.-10.6.2018

Matkaan lähdetään perjantaina kimppakyydeillä ja jokainen autokunta voi sopia oman lähtöaikansa. Aikaisin kun lähtee, voi vaikka jo perjantaina pelata kierroksen..

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 23.4.2018

Avauskilpailu siirretty viikkoa myöhemmäksi

Avauskilpailu on siirretty viikkoa myöhemmäksi. Avauskilpailu pidetään 5.5. Tule mukaan golfkauden 2018 avajaisiin. Kilpailu on tarkoitettu Iitin Golfseuran jäsenille, pelioikeutetuille ja osakkaille. Ilmoittaudu mukaan Nexgolfissa.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 20.4.2018

Jäsenkorttinne – olkaa hyvät!

Lataa eBirdie-jäsenkorttisovellus nyt ja hyödy kauden aikana sovelluksen tarjoamista tiedotteista ja tarjouksista. Sähköinen jäsenkortti aina mukanasi! (eBirdie-jäsenkorttisovellus on korvannut vanhan muovisen jäsenkortin)Sovellus toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmillä. Sovellusta ei tule saamaan Windows puhelimiin. Sovellus on ilmainen. Tasoitustiedot päivittyvät sovellukseen automaattisesti.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 11.4.2018

1 2 3