Iitin Golfseura ry | 11.7.2018

Haemme kentän valvojia

Valvojaa tarvitaan ennen kaikkea päivinä, joina kentän tiedetään täyttyvän pelaajista. Valvojan tehtävä on ennaltaehkäistä ruuhkien syntymistä ja varmistaa, että ryhmät etenevät ohjeellisen aikataulun mukaan.  Kentän ollessa täynnä valvoja huolehtii, että peli ei puuroudu. Jos ruuhkia kuitenkin syntyy, valvoja huolehtii, että kenttä saadaan uudelleen liikkeelle. Kenttävalvoja seuraa myös, että kentällä pelataan oma ja muiden pelaajien turvallisuus huomioiden. Valvonnan tarvetta on myös luvatta pelaajien seuraamiseksi.

Valvoja liikkuu autolla, joka on merkitty ”VALVOJA”-kyltillä. Valvojalla on oikeus tarkastaa tarvittaessa pelaajien henkilöllisyys ja pelioikeus.

Haemme muutamia vapaaehtoisia kenttävalvojia. Kenttävalvojien yhteyshenkilönä toimii palvelupäällikkö Heidi Rummukainen. Valvojat sopivat valvontavuoroista Heidin kanssa. Valvontatehtävää voi jokainen valvoja hoitaa oman aikataulunsa mukaisesti.

Kenttävalvojan tehtävänä on saada pelaajat viihtymään kentällämme. Tärkein viihtyvyyttä ylläpitävä asia on joutuisa ja ripeä peli. Tärkeää on myös pelaajien positiivinen asenne ja golfetiketin noudattaminen.

Jos olet kiinnostunut kenttävalvojan tehtävistä ota yhteys minuun tai Heidiin. Meiltä saat tarvittaessa myös tarkemmat ohjeet valvontatehtävän hoitamiseksi.

Pekka Karvonen
seuran puheenjohtaja

 

Pekka Karvonen
040 084 8044
pekka.karvonen@rakennuttajapalvelu.fi

Heidi Rummukainen
044 721 4072
heidi.rummukainen@iittigolf.com