Ajankohtaista

Avauskisan tuloslaskenta

Menneenä viikonloppuna Iitissä kokeiltiin ensimmäistä kertaa kisaajien omaa tuloskortin syöttöä NexGolfin Mobile Scoring ominaisuudella. Tulostensyöttö onnistui hienosti pelaajien toimesta ja näin pystyttiin kisa järjestämään tältäkin osin turvallisesti "etänä".

Lue lisää

Tiedotteet | 2.6.2020

Väylien lannoitus

Keskiviikkona 27.5 aloitamme väylien lannoituksen. Lannoitteen levityksen jälkeen väyliä kastellaan. Pelaajalle voi aiheutua haittaa sadettimista sekä lannoiterakeista. Työ kestää vähintään kaksi päivää.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 27.5.2020

Kahviot aukaisevat ovet 1.6. alkaen

Kahviot aukaisevat ovet 1.6. alkaen, noudattaen niille asetettuja rajoituksia. Desinfioimme pintoja pitkin päivää. Kun asioit yhteisissä tiloissa, niin pidäthän sinäkin huolen omasta hygieniasta!

Lue lisää

Tiedotteet | 27.5.2020

Lähdöt avautuvat kaikille pelaajille

Lähdöt avautuvat kaikille pelaajille. Mikäli kuulut riskiryhmään, niin voit pyytää lähdön sulkemista caddiemasterilta (lähtöjä ei voi sulkea pe-su klo 9-17). Muistathan silti säilyttää turvavälin kanssa pelaajiin.

Lue lisää

Tiedotteet | 27.5.2020

Iitti Golf Bogeyn klubikioski avataan huomenna!

Bogeyn klubikioski (take-away) avataan lauantaina 22.5. klo 10. Klubikioski on toistaiseksi avoinna la-su klo 10-17. Klubikioskista mukaan pientä suolaista ja makeaa. Kioskiin on tulossa GolfPoint käyttötavara pro shop. Myös ajanvaraus ja pelimaksut hoituvat näppärästi kioskilla.

Lue lisää

Tiedotteet | 22.5.2020

1 2 3 4 5 &ellip; 30